Har du spørgsmål?

Du kan annullere din reservation og få 100 % refunderet, hvis det er 3 eller flere dage før afhentningsdatoen.

Send os en e-mail på info@rentyourcar.fo for at annullere din reservation. Du bedes også skrive dit ordrenummer i e-mailen.

Der er gratis parkering på Færøerne. Nogle områder er dog tidsbegrænset. I Tórshavn varierer tidsgrænsen fra 30 minutter til 8 timer afhængigt af stedet. Kig efter et blåt skilt, der fortæller dig, hvor længe du kan parkere i det pågældende område. Der er en parkeringsskive på forruden i passagersiden. Indstil parkeringsdisken til det tidspunkt, hvor du parkerer bilen. Hvis du f.eks. parkerer bilen kl. 10.00, skal du indstille uret til kl. 10.00. Hvis du glemmer at indstille parkeringsskiven, risikerer du at få en parkeringsbøde. En parkeringsbillet koster 200 DKK + et ekspeditionsgebyr på 100 DKK.

Minimumsalderen for at leje en bil er 21 år.

For at forlænge lejeperioden send os en e-mail på info@rentyourcar.fo

For at foretage ændringer i lejemålet send os en e-mail på info@rentyourcar.fo

Lufthavnsgebyret er obligatorisk, da lufthavnen opkræver et gebyr for at bruge deres faciliteter.

Der er ubegrænset kilometertal inkluderet i alle vores udlejninger.

Hvis du ønsker bilen leveret til en adresse uden for Tórshavn, kan du sende os en e-mail på info@rentyourcar.fo for at få et tilbud.

Passet til undersøisk tunnel er til vágar og norðoyartunnel. Prisen for tunnelpasset er 99 kr. Det giver dig frihed til at køre så ofte, du vil, uden at betale ekstra. Hvis du ikke vælger det, er prisen 100 kr. pr. vej.

Lige nu er der ikke noget undersøisk tunnelpas til eysturoyar og norðoyartunnel. Prisen er 280 kr. pr. vej.

SideMenu