Lejebetingelser

Vilkår og betingelser

Disse lejebetingelser udgør vores aftale med dig, lejeren, vedrørende de tjenester, vi leverer i forbindelse med leje af biler. Samlet benævnes disse som “vores betingelser”. Disse betingelser finder anvendelse på alle kontrakter om levering af vores tjenester, med undtagelse af alle andre vilkår og betingelser. Ingen handling fra www.rentyourcar.fo skal anses for at udgøre accept af andre betingelser. Accept af tjenesterne eller underskrift på en aftale anses for at være bevis på din accept af disse betingelser. Vi kan ændre betingelserne fra tid til anden, og du, lejeren, anbefales at tjekke hjemmesiden for eventuelle ændringer i betingelserne, som gælder for dig. Din leje af enhver bil er underlagt biludlejningsvirksomhedens betingelser for biludlejning og de tilsvarende love i det land og/eller den stat, hvor lejen finder sted. Der kan også gælde individuelle begrænsninger for din biludlejning.

Bekræftelse af din reservation og betaling
I de fleste tilfælde vil vi bekræfte din reservation øjeblikkeligt. Men nogle gange er vi nødt til at vente på, at biludlejningsfirmaet bekræfter, at en bil er tilgængelig. Vi vil fortælle dig med det samme, hvis dette sker, og midlertidigt blokere pengene på dit betalingskort. Så snart de bekræfter din bil, vil vi give dig besked og trække pengene fra dit kort. Reservationer foretaget 18 timer eller mindre før afhentning skal bekræftes af en medarbejder. I dette tilfælde vil du blive kontaktet via den angivne e-mail eller telefonnummer. 

Betalinger kan foretages ved brug af følgende betalingsmetoder:

Kreditkort: Kreditkort, der normalt accepteres på www.rentyourcar.fo, inkluderer Dankort, Visa/Visa Electron, VPAY, MasterCard/Maestro, JCB, Unionpay

Du har ikke en kontrakt, før vi har bekræftet din reservation og foretaget betalingen. Selvom nogen anden betaler, vil kontrakten være med personen, der foretog reservationen, og vi sender al korrespondance til den adresse, de angiver. For at undgå tvivl, intet i disse betingelser skal give tredjepart nogen fordel eller rettigheder i henhold til kontrakter (tredjeparters rettigheder) Act 1999.

Nøjagtighed af oplysninger
Selvom vi stræber efter at sikre nøjagtigheden af informationen på denne webside, kan hverken vi eller vores tilknyttede virksomheder, leverandører eller agenter holdes ansvarlige af dig for nøjagtigheden af sådan information. Det er udelukkende dit ansvar at vurdere nøjagtigheden, fuldstændigheden og anvendeligheden af al information, der gives på denne webside.

Aldersbegrænsninger
Her på www.rentyourcar.fo er den mindste lejealder 21 år. Sørg venligst for, at lejere bemærker dette!

Sen afhentning / Tidlig aflevering
Din udlejning starter og slutter i overensstemmelse med afhentnings- og afleveringsdatoer og -tider, der er angivet på din vouchер / еVоuсhеr. Desværre kan vi ikke give refusion for ubrugt tid, hvis en bil afhentes sent eller afleveres tidligt. Hvis du ikke kan afhente bilen til den aftalte tid og dato, er det vigtigt, at du kontakter os så hurtigt som muligt. Hvis du ikke gør det, er der ingen garanti for, at bilen stadig vil være tilgængelig – og du vil ikke være berettiget til nogen refundering.

Yderligere information
Rygning er forbudt i alle www.rentyourcar.fo biler. Rygning i en www.rentyourcar.fo køretøj vil medføre en bøde på DKK5000.

Alle køretøjer skal returneres i acceptabel stand. Hvis køretøjet returneres i en meget beskidt tilstand, der er udover hvad der kan forventes af normal brug, vil der blive pålagt en ekstra rengøringsafgift på DKK 750 pr. time. Parkeringsbøder koster DKK 200 pr. bøde, og der vil blive opkrævet et gebyr på DKK 150 pr. reservation.

FORSINKET RETURNERING – 0-15 min Ingen gebyr / 15-120 min Halv (½) daglig sats / Over 2 timer fuld daggebyr.

Ændring/Annulleringspolitik
Du kan se, ændre eller annullere din reservation online efter bekræftelse, forudsat at det gøres inden for den angivne tidsgrænse i vilkårene og betingelserne. Klik blot på “Annuller” linket i reservationsbekræftelsen. Ved “forudbetalt” reservationer kan der være gældende ændrings-/annulleringsgebyrer. Du kan annullere din reservation via den bekræftelses-e-mail, du har modtaget fra www.rentyourcar.fo. Annulleringer foretaget mindst 3 dage før afhentning vil blive refunderet med 100% af lejeomkostningen. Annulleringer foretaget mindre end 3 dage før afhentning vil ikke blive refunderet.

Website brugsvilkår
Det er forbudt for nogen at bruge enhver enhed eller softwareprogram til direkte eller indirekte at interface eller forsøge at interfacede med denne hjemmeside for at hente indhold og/eller andre data, herunder priser. Det er også forbudt at forstyrre eller forsøge at forstyrre den normale funktion af denne hjemmeside; enhver aktivitet, som vi anser for at lægge unødig belastning eller stress på vores systemer, vil blive afsluttet. Vi overvåger konstant alle, der får adgang til vores hjemmeside, og aktiviteten fra enhver automatiseret system eller person, der udfører et urimeligt antal søgninger med det formål at få adgang til information og/eller priser, vil blive afsluttet, og disse systemer/personer vil blive blokeret fra vores hjemmesider. Din brug af hjemmesiden indikerer din accept af at være bundet af disse brugsvilkår.

Databeskyttelse
Din privatliv er vigtigt for os. Ved at bruge dette websted accepterer du betingelserne i vores privatlivspolitik og giver samtykke til (i) brugen af dine personoplysninger af www.rentyourcar.fo og dets tjenesteudbydere for at levere vores tjenester til dig og (ii) brugen af www.rentyourcar.fo til at sende dig promoveringsmails, tilbud og specialtilbud via e-mail.

Brug af cookies og andre sporingsmekanismer
Vi kan bruge cookies og andre teknologier til at lette og spore din brug af de tjenester, der tilbydes på dette websted og i forbindelse med vores e-mailkommunikation. For mere information herom, henvises til vores privatlivspolitik.

Forespørgsler
Hvis du har spørgsmål vedrørende disse vilkår og betingelser eller har til hensigt at ændre dine reservationer, bedes du kontakte os på info@rentyourcar.fo.

SideMenu